Pages

~ SB's frens ~


Sahabat-sahabat Secretbargains,

Untuk makluman anda semua, kami tidak pernah melantik mana-mana orang perseorangan dan sebagainya sebagai ejen/wakil pihak kami. Sebarang urusan yang dibuat selain dari email kami secretbargains@gmail.com, FB rasmi kami Kedai Secretbargains dan Page kami Secretbargains adalah di luar kawalan kami. Oleh yang demikian anda dinasihatkan untuk menggunakan ketiga2 saluran tersebut sahaja untuk berurusan dengan pihak kami. Sekiranya berlaku apa-apa perkara yang tidak diingini melalui saluran lain daripada yang disebutkan di atas, pihak kami tidak dapat bertanggungjawab.
Sekian dimaklumkan, terima kasih.

Saturday, September 20, 2014

Fossil Estate Multi Passport Case - Brown
RM279 only! Retail case ni RM399 ya. This one sgt2 multipurpose..boleh jadi travel wallet, boleh pakai harian as clutch..both men and ladies boleh pakai. Pocket dia yg besar boleh muat fon2 yg besar until Sony Experia Z Ultra pun muat! This one very2 recommended! Must have :)


- ALL SOLD

Fossil Estate Multi Passport Case - Brown
Travel the world in style with our rich leather Estate multi passport case. It's perfect for holding all those must-have travel documents.
Zipper
1 slip pocket
Interior Details: 11 credit card slots, 1 ID window, 1 coin pouch, 6 slip pockets, 1 pen holder, 1 adjustable leather handle
Interior Material: Twill - 100% Cotton
Material: Leather
Measurements: 13 x 3 x 24 cm

Posted via DraftCraft app